Werkvoorbereider Elektrotechniek

Job description

 
Met plezier naar je werk! Uitkomen voor een werkgever die in jouw ontwikkeling investeert, omdat ze dáárom het verschil in kwaliteit kunnen maken. Ben jij goed in het plannen en organiseren van elektrotechnische projecten in de woning- en utiliteitsbouw? Pas jij in een team dat eerlijk en direct met elkaar communiceert en van aanpakken weet? RedWave informeert je graag over de mogelijkheden bij onze opdrachtgever!
 
OVER DE FUNCTIE
Als Werkvoorbereider ben je actief in een hecht team waar kennisdeling en een goede samenwerking voorop staan. Samen ben je altijd op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.
 
In samenwerking met een projectleider verzorg je de uitwerking en begeleiding van je projecten voor de Utiliteit- en woningbouw. Je bereidt de werkpakketten voor, bent verantwoordelijk voor de projectadministratie volgens ISO, VCA en BRL richtlijnen.
 
Daarbij zorg je dat de uitvoering zo efficiënt mogelijk verloopt. Je hebt daarvoor contacten met monteurs, opdrachtgevers, leveranciers en interne afdelingen zoals het magazijn. Je stelt calculaties op voor meer - /minderwerk en maakt bijbehorende offertes. Afhankelijk van je ervaring behoren vergaderingen en werkbezoeken tevens tot je werkzaamheden.
 
FUNCTIE-EISEN
Om in deze positie een succesvolle Werkvoorbereider Elektrotechniek te worden zijn wij op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:
  • Een afgeronde technische opleiding, bij voorkeur in de richting Elektrotechniek of Technicus Sterkstroom Installaties (TSI)
  • Relevante werkervaring in een technische omgeving
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Sociaal vaardig
  • Ervaring met beveiligingsprojecten is een pré

WAT WIJ BIEDEN
Wij bieden jou een aantrekkelijke en zelfstandige werkplek in Amsterdam. Bereikbaarheid, ook met de auto, is prima. Je wordt uitgedaagd om al je talenten in te zetten en krijgt de mogelijkheden je verder te ontwikkelingen. Bij goed functioneren is er een mogelijkheid op een langdurig dienstverband. Daarnaast bieden we je uiteraard goede arbeidsomstandigheden en een aantrekkelijk salaris.


 
RedWave

Company description

RedWave is een gespecialiseerde dienstverlener die personeel beschikbaar stelt voor de uitvoering van boor-, productie-, constructie- & onderhoudswerkzaamheden.  Zowel onshore als offshore. De professionals van RedWave zijn goed getraind en gemotiveerd om opdrachtgevers op een veilige en efficiënte manier voor kortere of langere tijd bij te staan. Vanaf de oprichting in 1989 heeft RedWave zich gefocust op duurzame relaties met opdrachtgevers en medewerkers. Deze aanpak heeft er mede toe geleid dat RedWave zich heeft kunnen ontwikkelen tot marktleider in de Nederlandse offshore olie- & gasmarkt. Tot onze primaire opdrachtgevers behoren ondermeer de gerenommeerde oliemaatschappijen, drilling & marine contractors met het Nederlands Continentaal Plat als werkgebied.

RedWave investeert in duurzame zakelijke relaties

Door het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening en een pro-actieve aanpak naar de markt is RedWave erin geslaagd om duurzame relaties op te bouwen. Zowel met onze opdrachtgevers als met de professionals die wij detacheren en uitzenden. Het feit dat een grote groep klanten en professionals al langer dan twintig jaar met ons samenwerkt, is veelbetekenend voor het vertrouwen dat de markt in de werkwijze van RedWave stelt.

Ontdek RedWave en de charme van de Nederlandse olie- & gasindustrie!

Vacancy details

MC-COM ID #170237
Date Updated Thursday 21 December 2017
Location Amsterdam
Employment Type Full-time
Education level Low
Sector Miscellaneous
Function category Operational
Region Netherlands

Contact details

Company name RedWave
ContactMr. Jelle de Vlas
Telephone +31(0)251262509
Fax +31 (0)251 262 409
Address

Handelskade 6
1948 NA Beverwijk

Website
Company data
All jobs

Share

 

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134