Allround Diesel / Electro Monteur

Job description

 
Voor onze opdrachtgever in Velsen zijn wij per direct op zoek naar een allround Diesel/Elektro Monteur. Je houdt je bezig met het repareren en keuren van meerdere materieelgroepen, zoals lasapparatuur, aggregaten, lichtmasten, handgereedschappen, etc. Een afwisselende functie voor een technische allrounder die klaar is voor een volgende stap in zijn of haar carriere.
 
OVER DE FUNCTIE
Als Allround Diesel/Elektro Monteur houd je je bezig met het repareren en keuren van meerdere materieelgroepen zoals lasapparatuur, aggregaten, lichtmasten, handgereedschappen, etc. De verdeling binnen-/buitenwerk is 70/30%. Wij zijn specifiek op zoek naar een kandidaat met enkele jaren ervaring die klaar is voor een volgende stap.
 
Taken en verantwoordelijkheden:
 • Je verzorgt administratieve handelingen gericht op urenstaten, gebruik van materieel en het doorgeven van onvolkomenheden;
 • En je zorgt voor het terugkoppelen van de gemaakte voortgang van de werkzaamheden.
 
FUNCTIE EISEN
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare functie opgedaan;
 • Je hebt een afgeronde technische opleiding, bijvoorbeeld Energietechniek of motorvoertuigentechniek met interesse voor bijscholing, aangevuld met kennis van diesel aangedreven apparatuur;
 • Je hebt ervaring met - en kennis van projectmatig werken, veiligheidheids- en arbovoorschriften.
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA Certificaat en kennis van NEN 3140;
 • Je bent flexibel en indien het voorkomt, zijn onregelmatige werktijden geen bezwaar;
 • Collegiaal en nauwkeurig en tegen tijdsdruk kunnen.
 • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B en eventueel BE en eigen vervoer;
 • Je hebt geen hoogtevrees en claustrofobie;
 • Je bent klantgericht;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal  en kennis van Duits is een pre.
 
WAT WIJ BIEDEN
Wij bieden afwisselende functie voor langere termijn. Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden zijn bij ons een standaard. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.


 
RedWave

Company description

RedWave is een gespecialiseerde dienstverlener die personeel beschikbaar stelt voor de uitvoering van boor-, productie-, constructie- & onderhoudswerkzaamheden.  Zowel onshore als offshore. De professionals van RedWave zijn goed getraind en gemotiveerd om opdrachtgevers op een veilige en efficiënte manier voor kortere of langere tijd bij te staan. Vanaf de oprichting in 1989 heeft RedWave zich gefocust op duurzame relaties met opdrachtgevers en medewerkers. Deze aanpak heeft er mede toe geleid dat RedWave zich heeft kunnen ontwikkelen tot marktleider in de Nederlandse offshore olie- & gasmarkt. Tot onze primaire opdrachtgevers behoren ondermeer de gerenommeerde oliemaatschappijen, drilling & marine contractors met het Nederlands Continentaal Plat als werkgebied.

RedWave investeert in duurzame zakelijke relaties

Door het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening en een pro-actieve aanpak naar de markt is RedWave erin geslaagd om duurzame relaties op te bouwen. Zowel met onze opdrachtgevers als met de professionals die wij detacheren en uitzenden. Het feit dat een grote groep klanten en professionals al langer dan twintig jaar met ons samenwerkt, is veelbetekenend voor het vertrouwen dat de markt in de werkwijze van RedWave stelt.

Ontdek RedWave en de charme van de Nederlandse olie- & gasindustrie!

Vacancy details

MC-COM ID #170233
Date Updated Thursday 21 December 2017
Location Velsen
Employment Type Full-time
Education level Low
Sector Miscellaneous
Function category Operational
Region Netherlands

Contact details

Company name RedWave
ContactMr. Jelle de Vlas
Telephone +31(0)251262509
Fax +31 (0)251 262 409
Address

Handelskade 6
1948 NA Beverwijk

Website
Company data
All jobs

Share

 

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134