E&I Monteur

Job description

 
Voor onze opdrachtgever in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige teamspeler met een hoog veiligheidsbewustzijn. Iemand die zich thuis voelt in een industriële omgeving en beschikt over een flexibele instelling èn oplossend vermogen. Wij bieden jou een uitdagende functie voor langere termijn met diverse ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden.
 
FUNCTIE OMSCHRIJVING
Als E&I monteur werk je in het onderhoudsteam samen met 10 vakbekwame collega’s. Een hecht team dat wat voor elkaar over heeft, direct met elkaar communiceert en trots is op de dienstverlening: 24 uur per dag, 7 dagen per week het totale machinepark draaiende èn in topstaat houden van kranen tot 60 ton, weeginstallaties, mengsystemen, transportbanden, infrarood camera’s èn alle andere installaties op het terrein.
 
Je bereidt jouw eigen werkzaamheden voor, je verricht preventief en correctief onderhoud en lokaliseert, analyseert en verhelpt storingen. Verder denk je mee in het belang van het proces en veiligheid, maak je verbetervoorstellen en zorg je voor een juiste administratieve afwikkeling indien nodig. Bij goed functioneren is er de mogelijkheid om door te groeien  naar de posities van Storingsmonteur en Installatieverantwoordelijke.
 
FUNCTIE EISEN
Wij zijn op zoek naar de E&I Monteur die past in het volgende profiel:
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur in de Offshore industrie of Maritieme sector;
  • Je beschikt over een afgeronde MBO- opleiding, studierichting elektrotechniek, instrumentatietechniek of vergelijkbaar;
  • De competenties veiligheidsbewust, probleem oplossend vermogen en goede communicatieve eigenschappen passen bij jou;
  • Je bent flexibel en (op termijn) bereidt storingsdiensten te verzorgen (31113111 rooster)
  • Bij voorkeur een  VCA- certificaat, een certificaat Veiligheid laagspanning (NEN 3140) en ervaring met instrumentatie en/of hoogspanning.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Als E&I Monteur bij RedWave zijn jouw arbeidsvoorwaarden uitstekend geregeld: je hebt een uitstekend basis salaris, een vuilwerk toeslag van 12,6%, onregelmatigheidstoeslag van 23%, vakantiegeld en winstdeling en doorgroeimogelijkheden naar Storingen monteur, Installatieverantwoordelijke tot zelfs installatie beheerder. Bovendien heb je uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever


 
RedWave

Company description

RedWave is een gespecialiseerde dienstverlener die personeel beschikbaar stelt voor de uitvoering van boor-, productie-, constructie- & onderhoudswerkzaamheden.  Zowel onshore als offshore. De professionals van RedWave zijn goed getraind en gemotiveerd om opdrachtgevers op een veilige en efficiënte manier voor kortere of langere tijd bij te staan. Vanaf de oprichting in 1989 heeft RedWave zich gefocust op duurzame relaties met opdrachtgevers en medewerkers. Deze aanpak heeft er mede toe geleid dat RedWave zich heeft kunnen ontwikkelen tot marktleider in de Nederlandse offshore olie- & gasmarkt. Tot onze primaire opdrachtgevers behoren ondermeer de gerenommeerde oliemaatschappijen, drilling & marine contractors met het Nederlands Continentaal Plat als werkgebied.

RedWave investeert in duurzame zakelijke relaties

Door het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening en een pro-actieve aanpak naar de markt is RedWave erin geslaagd om duurzame relaties op te bouwen. Zowel met onze opdrachtgevers als met de professionals die wij detacheren en uitzenden. Het feit dat een grote groep klanten en professionals al langer dan twintig jaar met ons samenwerkt, is veelbetekenend voor het vertrouwen dat de markt in de werkwijze van RedWave stelt.

Ontdek RedWave en de charme van de Nederlandse olie- & gasindustrie!

Vacancy details

MC-COM ID #169261
Date Updated Friday 20 October 2017
Location Amsterdam
Employment Type Full-time
Education level High
Sector Miscellaneous
Function category Operational
Region Netherlands

Contact details

Company name RedWave
ContactMr. Jelle de Vlas
Telephone +31(0)251262509
Fax +31 (0)251 262 409
Address

Handelskade 6
1948 NA Beverwijk

Website
Company data
All jobs

Share

 

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134